Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Behandelingen

Laat je heerlijk verzorgen met een van onze behandelingen voor je gezicht of lichaam. Wil je ontspannen na een stressvolle periode of je uiterlijk laten verzorgen? Van een manicure tot heerlijke massages, bij Sauna Oase hebben wij precies wat je nodig hebt om volledig tot rust te komen. Ontsnap even uit de drukte en kom weer helemaal tot jezelf bij Sauna & Beauty Oase in de groene en rustige streken van Gelderland.

Massages

Bij Sauna & Beauty Oase kun je verschillende massage arrangementen boeken om te ontspannen of lichamelijke klachten te verminderen. Enkele massage arrangementen die wij aanbieden zijn:

  • Sport- en ontspanningsmassages;
  • Kruidenstempelmassages;
  • Kaarsmassages;
  • Hot stone massages;
  • Cupping massages.

Deze unieke behandelingen maken het hoofd leeg, zuiveren het lichaam van gifstoffen en zorgen voor een betere doorbloeding voor flexibele spieren. Gun jezelf ook een ontspannen dagje wellness om je weer helemaal goed te voelen.

Gezichtsbehandelingen

Naast verschillende lichaamsbehandelingen verzorgen onze beauty experts ook verschillende gezichtsbehandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Epileren van de wenkbrauwen;
  • Harsen van de bovenlip of kin;
  • Wimpers en wenkbrauwen verven;

Al onze gezichtsbehandelingen worden verzorgd door ervaren specialisten en afgestemd op jouw huidtype. Bij Sauna & Beauty Oase ben je in goede handen en kun je met een gerust hart genieten van heerlijke gezichtsverzorging.

Overige behandelingen

Naast massages en gezichtsbehandelingen zijn er nog veel meer unieke wellness behandelingen om jezelf weer te laten stralen. Van manicures en pedicures tot een afslankende algenpakking of een hydraterende gel pakking. Al onze behandelingen worden afgestemd op jouw huidtype.

Laat je verwennen bij Sauna Oase

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om je innerlijke rust te vinden. Tijd om weer contact te maken met jezelf. Door tijd te nemen voor jezelf ontspant je lichaam, kun je je hoofd leegmaken en kun je je batterijen weer opladen. Met onze massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen is het onmogelijk om niet te ontspannen. Verdient een vriend of vriendin ook wel zo een heerlijk dagje ontspannen? Bij Sauna & Beauty Oase kun je ook een dagje wellness voor twee boeken om samen te genieten van de heerlijke wellness faciliteiten en luxe behandelingen.

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.